Hoeksken 45, 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Beschrijving

Ruime geBENoveerde woning met landelijk uitzicht.

 

Deze energiezuinige woning (E-peil van 30) bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit; een ruime volledig geïnstalleerde open keuken met kookeiland en  aanpalend de ruime woonkamer met open zicht op de tuin, een ruime inpandige garage met plaats voor een wagen en technische voorzieningen, een bijkomende berging en apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche en een nachthal.

Bovendien is de woning nog voorzien van een ruime kamer afgewerkt met laminaat en die toegankelijk is met een vaste trap.

Bij de opbouw van deze woning werd rekening gehouden met voldoende natuurlijke lichtinval in alle ruimtes, waardoor het gevoel van een gesloten bebouwing wegvalt. Daarnaast werd ook gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, waardoor er extra is ingezet op leefcomfort.

In de tuin kan je de hele dag genieten van de zon. Aan de woning werd een groot terras voorzien in klinkers en in het midden afgewerkt met tropisch hardhout.

De woning is voorzien van vloerverwarming die werkt door middel van een warmtepomp. Daarnaast is in de woning ook een ventilatiesysteem D voorzien, wat steeds zorgt voor een optimaal automatisch geregeld binnenklimaat.

Door de hoge energienormen waar de woning aan voldoet zijn de basiskosten voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water tevens ook zeer laag, wat zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw factuur.

Aangezien de woning voldoet aan de eisen van nieuwbouwwoningen in 2021 en het E-peil ruim lager ligt dan E60 kan u zeker ook genieten van tal van financiële voordelen , zoals onder meer 100% korting op de onroerende voorheffing voor de eerste 5 jaar, en renovatiepremies (+/- 8.000€) die hieraan vasthangen.

 

E-peil : 30 (UC : EP00081)

Vergunning uitgereikt / Woongebied / Geen rechterlijke herstelmaatregelen of bestuurlijke maatregelen opgelegd / Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig / Geen verkavelingsvergunning

Prijs: € 314.900
Ruime energetisch gerenoveerde woning met landelijk uitzicht
3Slp.
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 314.900
Kadastraal inkomen € 327
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Garage 1
Adres Hoeksken 45, 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM
Woongedeelte 40 m²
Grondoppervlakte 246 m²
Voorgevel 5,55 m
Perceel breedte 5,55 m
Beschikbaarheid Onmiddellijk
Financiële Info
Energie certificaat
EPC N° 41063-G-DBA_2016004696/EP00081/SV/A001/D01
EPC In aanvraag
EPC totaal 74 kWh/jaar
Comfort
Verwarming Vloerverwarming
Keuken Alle comfort
Beglazing Driedubbel
Raamkozijn pvc
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning Nee
Bestemming Woongebied
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Overstromingsgevoelig Nee
Erfgoed Nee